Lieve gasten,
Het is weer voorbij, de zomer!!! We hebben mogen genieten van de momenten die we buiten hebben mogen meemaken. Maar het is alweer voorbij….
Alhoewel wij zien het als een veelbelovende start van het volgende seizoen, de Herfst. De herfst heeft ook zo zijn charme, donkere avonden,
vallende bladeren en een knetterend haardvuur. Dit is het juiste tijdstip om een gezellige whisky-proeverij te houden.
Op vrijdag 9 november om 19.00 uur organiseren wij alweer voor de vijfde keer een whisky-proeverij. U wordt ontvangen door whisky-kenner
Dhr. Sylvio Pallada van Whisky-slijterij Pallada. U wordt ingewijd over de historie van whisky en de verschillende distilleerderijen.
Gedurende deze avond maakt u een ontdekkingsreis naar de smaakbeleving van verschillende Single Malt Whisky’s
Tijdens deze proeverij serveren wij een 4 gangen menu met gerechten die bij whisky passen.
Whiskymenu
Amuse Gueulle
Triologie van Texturas
Sferische ravioli van pompoen, gerookte duivenfilet op een lauwe gelee van whisky,
veloute van rode paprika met een espumas van bio joghurt
Seafood Selection
Huisgemaakte sushi ( gambas, tonijn, unagi paling, zalm en kreeftjes)
met een mayonaise van wasabi en sojasauce
Gebakken Noordzee langoustines in begeleiding van een peterselie-risotto
En gemarineerd zeewier
Medaillon van Zuid Afrikaans blesbokfilet met een souffle van Valrhona chocolade gevuld met een
canache en iets schimmelkaas, mousseline van selderij
Bretons appeltaartje
Taartje van Bretonse koek met franchipane, gebakken met stevige appelblokjes en
kleine stukjes abrikoos gegarneerd met een Creme van Baileys
De prijs voor deze gezellige avond is €. 50.- per persoon ( incl. whisky-proeverij, diner, koffie met friandises )
----------------------------------- ------------------------------------------
Kijk, deze uitnodiging van de week ontvangen van ons stamrestaurantje.
Zij organiseren elk jaar zo'n proeverij.
Zit binnen 2 dagen na de mail alweer vol.
Wil voor volgend jaar wel zoiets organiseren,
misschien heb ik dan wel weer een 911.