27 dec 2005 20:18
01 jan 2006 23:30
02 jan 2006 0:07
02 jan 2006 11:09
Rene914 schreef:Is het nog gelukt?
02 jan 2006 21:05
rob964.c4 schreef:hmmm kan me er wel iets bij voorstellen maar niet tehard koken, moregen bij het onbijt maar eens proberen.
robert
03 jan 2006 22:23
Nicolò schreef:rob964.c4 schreef:hmmm kan me er wel iets bij voorstellen maar niet tehard koken, moregen bij het onbijt maar eens proberen.
robert
Tip:
Hoe zachter je 'm kookt, hoe makkelijker het gaat!
03 jan 2006 22:24
03 jan 2006 22:31
Vinny schreef:Nicolò schreef:rob964.c4 schreef:hmmm kan me er wel iets bij voorstellen maar niet tehard koken, moregen bij het onbijt maar eens proberen.
robert
Tip:
Hoe zachter je 'm kookt, hoe makkelijker het gaat!
Ik heb het geprobeerd.
kan iemand me ook vertellen waarmee je ei geel van een keuken muur het beste kan afhalen?
03 jan 2006 22:36
Vinny schreef:kan iemand me ook vertellen waarmee je ei geel van een keuken muur het beste kan afhalen?
03 jan 2006 22:37
Olaf schreef:Vinny schreef:kan iemand me ook vertellen waarmee je ei geel van een keuken muur het beste kan afhalen?
Met het ruwe gedeelte van je tong
03 jan 2006 23:20
03 jan 2006 23:35
De Geus schreef:Ik wist dat iemand van hier het uit ging proberen
jajajaja hij is goed ......
04 jan 2006 0:22
04 jan 2006 0:28
Denis schreef:begin nu echt nieuwschierig te worden
maar bij mij werkt het linkie nie
04 jan 2006 18:45
04 jan 2006 22:47
06 jan 2006 10:32
06 jan 2006 10:41
06 jan 2006 17:31
06 jan 2006 19:25
Vinny schreef:Daarna is er geprobeerd met 8 bar perslucht.